Raporti Vjetor 2020

IADK

IADK publikon raportin vjetor për vitin 2020 dhe aktivitetet e zhvilluara me projekte të ndryshme gjatë këtij viti.

Për ta shfletuar raportin në gjuhën Shqipe klikoni këtu.

Për ta shfletuar raportin në gjuhen Angleze klikoni këtu.