Vazhdon thirrja për aplikim për grante dhe trajnime për kultivuesit e mollës dhe mjedrës.

IADK
Vazhdon thirrja për aplikim për grante dhe trajnime për kultivuesit e mollës dhe mjedrës. Detajet më të hollësishme (rreth kritereve dhe komunave) mund t'i gjeni në këtë link: https://biturl.top/nIzERr