Video reportazh për mundësitë e përkrahjes nga IADK

IADK

Video reportazh i përgatitur nga emisioni Toka Jonë rreth mundësive të përkrahjes për fermerë, gra dhe të rinjë nga IADK dhe programet e IADK-së të prezantuara nga Drejtori Ekzekutiv i Oranizatës Z. Zenel Bunjaku.


Për më shumë detaje dhe informata rreth  mundësive të përkrahjes me grante dhe profesionale mund ta klikoni videon më poshtë: