IADK publikon strategjinë 2020 - 2027

IADK

Publikohet strategjia e IADK-së për vitin 2020 - 2027 e përgatitur nga stafi i IADK-së me ndihmën e ekspertëve të donatorit Brot für die Welt znj. Ursel Kroog dhe znj. Ariane Gruszcynski, kjo strategji është aprovuar nga bordi i drejtorëve të organizatës.

Për të shfletuar strategjinë e IADK-së në tri gjuhë (Shqipe, Serbe dhe Angleze) klikoni këtu.