Stafi

Zenel Bunjaku
ZENEL BUNJAKU
DREJTOR EKZEKUTIV

SYLEJMAN BUNJAKU
UDHËHEQËS I DEPARTAMENTIT TË HORTIKULTURËS (INXHINIER I PERIMTARISË)

BASRI PULAJ
KOORDINATOR I PROGRAMIT & MENAXHER I PROJEKTIT

HAFIZE VESELI SYLEJMANI
UDHËHEQËSE E DEPARTAMENTIT TË PËRPUNIMIT TË USHQIMIT & MENAXHERE E PROJEKTIT

EGZON GËRXHALIU
MENAXHER I PROJEKTIT

  BESNIK DEMIRI
  MENAXHER I PROJEKTIT

  BLERTA KUÇI
  MENAXHERE E PROJEKTIT

  
ARLINDË HYSENI
MENAXHERE E FINANCAVE

JEHONA DREVINJA
ZYRTARE PËR PROKURIM ADMINISTRATË DHE MENAXHERE E FINANCAVE TË PROJEKTIT

ANTIGONA KRASNIQI
ZYRTARE PËR PROKURIM ADMINISTRATË DHE LOGJISTIKË

EDITA MAHMUTI
INXHINIERE E BUJQËSISË

ARGJEND GJINOVCI
ZYRTAR I PROJEKTIT

GONXHE DOBROSHI
ZYRTARE E PROJEKTIT

HALIT GASHI
INXHINIER I BUJQËSISË

GËZIM MURSELI
INXHINIER I BUJQËSISË

LEONORA HAJRA
INXHINIERE E BLEGTORISË

  HANUMSHAHE ZENELI
  ASISTENTE E PROJEKTIT

 
SHEMSI PLLANA
  INXHINIER I TEKNOLOGJISË

ELHEME SHALA
ASISTENTE FINANCIARE

EGZONA HAJRA
INXHINIERE E BUJQËSISË

HASAN CENA
INXHINIER I TEKNOLOGJISË USHQIMORE (EKSPERT)

   ESRA KURSHUMLIJA
ASISTENTE E PROJEKTIT

  ALBESA BEQIRI
  INXHINIERE E PRODUKTEVE KONDITORE (EKSPERTE)

PETRIT KOCI
IT

SADIJE HASANI
MIRËMBAJTËSE E OBJEKTIT